Salutare!

Am gândit acest site ca fiind o prelungire a persoanei mele, mi-am dorit ca tu să mă poți cunoaște și să-ți faci o idee dacă lucrul cu mine te-ar putea ajuta sau nu.

Am pornit, deci, de la ceea ce mulți clienți mi-au spus că i-ar ajuta, o pagină de FAQ, o pagină de informații și insight-uri despre ce înseamnă procesul terapeutic sau cel de coaching și mai ales cum se derulează acesta cu mine.

Într-un fel, vei trage cu ochiul la ce se întâmplă în spatele cortinei.

Am socotit că acest demers este necesar pornind de la feedbackurile clienților mei, cât și din dorința ca tu să poți lua cea mai informată decizie.

Vei găsi de asemenea pagina de blog în care voi încerca să aduc informații ce cred că-ți vor fi de folos sau îți vor aduce claritate în problemele cu care te confrunți.

Acestea vor fi fie sub forma unor povești cu ai căror eroi te-ai putea identifica fie, sub o formă mai structurată și tehnică.

Vor fi și materiale pe care le folosesc pentru temele de acasă, cât și alte resurse și instrumente pe care le folosesc cu clienții mei în timpul sesiunilor sau a workshopurilor adunate intr-o pagina de resurse.

Sper ca toate acestea să-ți fie de folos.

>