Workshops


Orice program sau workshop pe care îl facilitez are la bază nevoile persoanei sau organizației din fața mea.

De-a lungul timpului am lucrat atât cu organizații, echipe sau grupuri mici, cât și cu departamente mai numeroase. Chiar dacă dinamica și modul de abordare diferă am observat că nevoile din spate sunt în mare aceleași.

  • Nevoia de Leadership personal cât și al echipei este prezentă în orice echipă sau proiect. 
  • Fără Eficiență personală, un Time management bun și o Prioritizare ca la carte nici un proiect nu ar putea fi dus la bun sfârșit. De asemenea cum ar arăta un proiect dacă Obiectivele nu ar fi bine setate?
  • Comunicarea este cheia! Atât în viața privată, dar mai ales în zona organizațională. Cum s-ar putea face ea fără Inteligență emoțională?
  • Totul se poate reduce la un moment dat la calitatea Deciziilor luate, iar acestea sunt adesea influențate de nivelul de stres și mai ales de modul în care Gestionăm Stresul.
  • Singura constantă este schimbarea. Managementul schimbării sau modul în care ne gestionăm pe noi în raport cu schimbările exterioare este crucial în acest secol al vitezei/informației.

Am abordat fiecare dintre temele de mai sus și multe altele construind programe personalizate, ce au avut mereu ca bază de pornire atât nevoile celor cu care am colaborat cât și obiectivele concrete pe care aceștia doreau să le obțină.

Cele mai dragi însă mi-au fost programul de Reducere a stresului prin Mindfulness în care o grupă de aproximativ douăzeci de persoane a experimentat beneficiile meditației ghidate timp de opt săptămâni, zilnic. Participanții au învățat ei înșiși tehnici specifice de meditație și de reducere a stresului ce le-au îmbunătățit calitatea vieții încă de la primele sesiuni. Self coaching este cel de al doilea program de suflet. Am încercat prin acest demers să instilez participanților acel mindset flexibil și atitudine deschisă care prin procesul de coaching ajută la depășirea obstacolelor. 

Una din întrebările pe care mi le pun atunci când susțin un workshop este: Cum aș putea ajunge la ei și mai ales cum aș putea să-i influențez astfel încât să poată aplica în viața lor ceea ce experimentează în timpul atelierelor mele? Nu cred doar în insight sau mai bine spus doar conștientizare fără acțiune nu produce schimbare sau progres.

Am simțit în orice training pe care l-am susținut provocarea de a fi doar acel canal prin care informația curge către participanți, fără ca eu să stau în cale.

E greu uneori să nu cazi în capcana că tu ca trainer ești important, ești acea persoană care știe calea și să uiți că oamenii din fața ta au atât de multă experiență și atât de multe resurse încât tu nu trebuie decât să facilitezi descătușarea acelor forțe interne și nimic mai mult.

Dacă ești curios să afli mai multe umărește-mă pe Facebook pentru a fi la curent cu evenimentele pe care le susțin sau contactează-mă direct dacă vrei să știi mai multe detalii despre ce am putea face împreună.

>